ViaViela lanceert vernieuwde website, versterkt leiderspositie in gastouderbranche

ViaViela, een toonaangevende naam in de wereld van gastouderopvang, heeft met trots de lancering aangekondigd van haar vernieuwde website: www.viaviela.nl. Als pionier in de branche streeft ViaViela er voortdurend naar om haar dienstverlening te verbeteren en haar leiderspositie te versterken.

Geavanceerde functionaliteiten en fris design

De nieuwe website van ViaViela is niet zomaar een update; het is een strategische stap om de gebruikservaring te verbeteren en de wervingsprocessen voor zowel vraagouders als gastouders te optimaliseren. Dankzij geavanceerde functionaliteiten en een verfrissend design is de website gericht op het verhogen van de zichtbaarheid en professionaliteit.

Onderzoeksgedreven ontwikkeling

Voordat de nieuwe website werd ontwikkeld, heeft ViaViela uitgebreid onderzoek uitgevoerd onder haar doelgroepen. Dit heeft geresulteerd in een platform dat niet alleen gebruiksvriendelijker is, maar ook specifiek is afgestemd op de behoeften van vraagouders, gastouders en franchisenemers.

Krachtig instrument voor franchisenemers

Voor franchisenemers biedt de vernieuwde website van ViaViela een krachtig instrument waarmee zij meer en betere leads kunnen genereren. Door gebruik te maken van verbeterde technologie en een geoptimaliseerde gebruikersinterface, blijft ViaViela een stap voor op de concurrentie.

Versterking van de marktleiderspositie

"Met onze nieuwe website zetten we een significante stap vooruit," aldus Yvonne Wouters, Operationeel Directeur van ViaViela. "Deze verbeteringen zullen ons niet alleen helpen bij het vullen van kindplaatsen, maar versterken ook onze positie als marktleider door het aantrekken van top gastouders en franchisenemers die onze visie delen op kwalitatieve kinderopvang."

Ervaar het zelf

De nieuwe website van ViaViela is nu live op www.viaviela.nl. Iedereen wordt uitgenodigd om het nieuwe platform te ervaren en de voordelen van samenwerking met ViaViela te ontdekken. Met geavanceerde functionaliteiten, een fris design en een duidelijke focus op kwaliteit, blijft ViaViela de norm stellen in de wereld van gastouderopvang.

Meer weten over Viaviela? Bekijk dan de formulepresentatie via onderstaande knop!

Bekijk ook