Koetshuysch Kaas

Wie zijn we?

Koetshuysch Kaas is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste winkelformules in haar segment. Dit is te danken aan de onderscheidende formule maar zeker ook aan onze gemotiveerde franchisenemers. We hebben voor de komende jaren ambitieuze groeiambities. Daarom zoeken we naar enthousiaste ondernemers die samen met ons mee willen groeien.

De winkelformule Koetshuysch Kaas is onderdeel van Intercheese Franchise BV, gevestigd in Veenendaal. Ondernemerschap en handel zit in ons DNA. De groothandel is in de afgelopen jaren sterk in omvang gegroeid en in steeds meer landen actief. Ondanks deze schaalvergroting blijven we onmiskenbaar het familiebedrijf dat onze relaties kennen en waarderen. 

De Koetshuysch Kaas franchiseformule biedt ondernemers een uniek winkelconcept:

  • Onze kaas is van speciale rijping voorzien en kwalitatief hoogstaand, terwijl onze prijzen juist lager zijn dan die van de gemiddelde speciaalzaak.
  • Onze productkennis en onze klantvriendelijkheid zijn op hoog niveau, vooral dankzij de ondernemers in onze winkels. 
  • We richten ons op kaas, kaas en nog eens kaas. En daar blinken we in uit. 

Ondersteuning op maat

We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer maximaal kunt inspelen op klantwensen in jouw marktgebied en de kenmerken van jouw winkel. We ondersteunen je daarom zoveel mogelijk op maat en naar behoefte. We helpen je bijvoorbeeld bij het samenstellen van een goede mix van vast en wisselend assortiment en ondersteunen je actief bij jouw lokale promotie.

Ondernemersvrijheid

De kracht van franchising zit hem in de formule én in het ondernemerschap. Wij bieden jou graag volop ruimte om te ondernemen. Jij kent de consumenten in jouw marktgebied en voelt goed hun behoeften aan. We helpen je om je ondernemerschap maximaal te ontplooien. Bovendien is er in veel gevallen de mogelijkheid voor uitbreiding met nog een winkel. We geven dus graag volop ruimte aan je ondernemersambities.

Lage kosten, uitstekende inkoopcondities

Jouw succes is ook ons succes. Als franchisenemer kun je snel de vruchten plukken van het werken met de franchiseformule. Dankzij een relatief lage investering, een lage franchisefee en voortreffelijke inkoopcondities, kun je jouw investering snel terugverdienen en een goed ondernemersinkomen genereren. 

Leren van elkaar

Onze  ondernemers willen graag leren van elkaar. Zo worden successen gedeeld en verbeterpunten aangedragen met als doel om elkaar te helpen. De open, informele en no-nonsense sfeer waarin onderling wordt samengewerkt, wordt zeer gewaardeerd en is iets dat we koesteren.

Wil jij samen met ons verder groeien?

Ben jij ondernemend en heb je ervaring met verkoop in een winkel? Kan en wil je zelfstandig werken maar ook graag onderdeel uitmaken van een franchisenetwerk waarin je ondersteuning wordt geboden en actief kunt sparren met andere ondernemers? Heb je affiniteit met kaas en met onze formule? Dan ben jij wellicht een van de mannen of vrouwen die we zoeken om samen mee verder te groeien. We nodigen je dan van harte uit om ons te bellen voor meer informatie en wellicht een oriënterend gesprek.

Contact: T. 0318 – 463 494

www.koetshuyschkaas.nl/over-koetshuysch-kaas/

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2011
Aantal vestigingen
11
Waarvan franchise
11
Entreegeld
€ 5.000
Jaarlijkse fee
4% van de inkoop
Totale investering
€ 25.000
Eigen vermogen
€ 25.000
NFV lid
Ja