Huiswerkinstituut HIP

Een huiswerkinstituut met de kennis van school en de warmte van thuis. Al 15 jaar ondersteunt huiswerkinstituut HIP met deze gouden combinatie scholieren die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun huiswerk. Een persoonlijk planningssysteem, betrokken begeleiders en een gezellige stilteruimte in een prachtig pand, dat maakt HIP uniek.

Leerlingen kunnen direct na school bij Instituut HIP terecht en krijgen volop de rust en de ruimte om zich goed op hun schoolwerk te kunnen concentreren. Is het huiswerk onduidelijk of de leerstof lastig? Dan staan er altijd betrokken huiswerkbegeleiders klaar om inhoudelijke uitleg te geven en de leerling weer op het juiste spoor te zetten.

Heeft een leerling alleen behoefte aan een gerichte bijles? Ook dat biedt HIP! Als franchisenemer creëer je je eigen huiswerkinstituut waar de ondersteuning verder gaat dan alleen het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

De voortgang van iedere leerling wordt nauwgezet gevolgd en iedereen krijgt persoonlijke planningslijstjes aan het begin van de dag. Ook wordt bij alle nieuwe leerlingen een leerstijlenvoorkeurtest afgenomen. Zo krijgt elke leerling die zich bij HIP meldt aan alle kanten ondersteuning, om zo het beste uit zichzelf te halen. Dus ben jij docent, luisterend oor en manager in één? Neem dan snel contact met ons op!

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
Informatie aanvragen
Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2013
Aantal vestigingen
18
Waarvan franchise
13
Entreegeld
€12.500
Franchise fee
€ 500 p.m. Boven € 100.000 omzet 6% van bruto omzet
Totale investering
€50.000
Benodigd eigen vermogen
€15.000