Huiswerkinstituut HIP

  Een huiswerkinstituut met de kennis van school en de warmte van thuis. Al 15 jaar ondersteunt huiswerkinstituut HIP met deze gouden combinatie scholieren die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun huiswerk. Een persoonlijk planningssysteem, betrokken begeleiders en een gezellige stilteruimte in een prachtig pand, dat maakt HIP uniek.

  Leerlingen kunnen direct na school bij Instituut HIP terecht en krijgen volop de rust en de ruimte om zich goed op hun schoolwerk te kunnen concentreren. Is het huiswerk onduidelijk of de leerstof lastig? Dan staan er altijd betrokken huiswerkbegeleiders klaar om inhoudelijke uitleg te geven en de leerling weer op het juiste spoor te zetten.

  Heeft een leerling alleen behoefte aan een gerichte bijles? Ook dat biedt HIP! Als franchisenemer creëer je je eigen huiswerkinstituut waar de ondersteuning verder gaat dan alleen het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

  De voortgang van iedere leerling wordt nauwgezet gevolgd en iedereen krijgt persoonlijke planningslijstjes aan het begin van de dag. Ook wordt bij alle nieuwe leerlingen een leerstijlenvoorkeurtest afgenomen. Zo krijgt elke leerling die zich bij HIP meldt aan alle kanten ondersteuning, om zo het beste uit zichzelf te halen. Dus ben jij docent, luisterend oor en manager in één? Neem dan snel contact met ons op!

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2013
  Aantal vestigingen
  18
  Waarvan franchise
  13
  Entreegeld
  €12.500
  Franchise fee
  € 500 p.m. Boven € 100.000 omzet 6% van bruto omzet
  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €15.000