Happy Bodies

  Het is de missie van Happy Bodies om een gezond leven en vitaal oud worden bereikbaar te maken voor iedereen, door een concept aan te bieden in een landelijk dekkend netwerk, waar een doelgroep zich tot aangetrokken voelt en waar op een laagdrempelige manier aan de gezondheid gewerkt kan worden.

  Wat is het Happy Bodies franchise concept?

  Het gaat bij Happy Bodies om een lifestyle "boutique" fitnessconcept in het premiumsegment van de markt, dat altijd is voorzien van een geautomatiseerd trainingscircuit: de Milon Cirkel. Een locatie voor de franchisenemer kan worden aangevuld/uitgebreid met een stretching zone van Five en/of een kleine zone voor personal training. Happy Bodies is een concept wat inspeelt op de consument die weinig tijd heeft, maar toch aan zijn of haar gezondheid wil werken in een club met een persoonlijke sfeer. 

  Happy Bodies biedt een oplossing voor een grote groep mensen (35-plussers) die iets aan hun conditie en gewicht willen doen, maar die niet meerdere keren per week in een krachthonk willen zitten. De formule biedt een laagdrempelige training in luxe setting aan. Een van de belangrijkste USP’s is dat je maar een keer in de vijf dagen 35 minuutjes hoeft te sporten. Het sociale aspect, met een kopje koffie achteraf, is óók belangrijk. Dat spreekt de iets oudere doelgroep aan. 

  Waarom franchisen bij Happy Bodies?

  Happy Bodies is voor de doelgroep die niet van de "normale" sportschool houdt, maar wel weet dat bewegen belangrijk is om vitaal oud te worden. De franchisenemer opent zijn/haar club in een nichemarkt, met voldoende potentieel. Daarnaast onderscheidt de franchise van Happy Bodies zich door kleinere studio's met moderne inrichting en apparatuur, onder begeleiding van persoonlijke coaching en gastvrijheid van de lifestylecoaches. 

  Wat onderscheidt de Happy Bodies Franchise? 

  • Ontstaan vanuit een visie door ervaren ondernemers uit de fitnessbranche
  • Focus op een doelgroep die steeds groter wordt: de minder actieve (35+) sporter
  • Kleinschaligheid in combinatie met veiligheid dat inspeelt op de groeiende vraag uit de markt
  • Processen, partners en producten zijn zorgvuldig samengevoegd
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2018
  Aantal vestigingen
  26
  Waarvan franchise
  20
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  10%
  Totale investering
  €175.000
  Benodigd eigen vermogen
  €60.000