De Franchise Happy Bodies breidt uit met 3 vestigingen

Niet 1 maar 3 nieuwe vestingen voor de Happy Bodies Franchise

Happy Bodies Lifestyleclubs versterkt haar positie in Midden-Nederland met 3 nieuwe locaties: Houten, Zeist & IJsselstein.

Een nieuwe mijlpaal is bereikt voor de Premium Boutique Lifestyleclub. Met de toevoeging van drie nieuwe clubs staat de teller inmiddels op 25 vestigingen verspreid door heel Nederland en daarmee kan de franchise Happy Bodies zich de absolute nummer 1 in Nederland noemen.  

Co-Founders Jibbe de Goede en Romano Morais hebben vorige week een 5-jarige franchise-overeenkomst afgesloten met franchisenemers Ben Romeijn en Onno Feenstra, beide eigenaren van BodySolutions Houten, Zeist & IJsselstein. Happy Bodies is trots dat BodySolutions met 3 prachtige clubs heeft gekozen om onderdeel te worden van de Happy Bodies keten en het daarin gestelde vertrouwen van Ben en Onno. Iedere toegevoegde locatie voldoet aan de hoogste eisen van Happy Bodies en geeft direct het Happy Bodies gevoel weer. De leden komen in een premium setting terecht waar kwaliteit voorop staat in combinatie met de gastvrijheid van de lifestylecoaches. BodySolutions geeft deze setting perfect weer.

Happy Bodies wenst Ben en Onno veel succes in de komende periode!