Ekoplaza

Ekoplaza is een unieke vooruitstrevende formule: 100% biologisch. De klant kan zorgeloos genieten van de lekkerste en beste biologische producten voor een eerlijke prijs. Waar biologisch boodschappen doen gemakkelijk wordt gemaakt in onze ruim 70 winkels, via de Ekoplaza App of webshop met bezorging door heel Nederland.

Wat onderscheidt de franchiseformule:

Beleving, de eigentijdse inrichting van de winkels en gastheerschap zijn onderdeel van deze unieke en 100% biologische formule. Pure producten, toewijding en teamwork ervaart onze klant dagelijks in jouw winkel. Dat merk je niet alleen aan onze 100% biologische producten, de ervaren en professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.

Ekoplaza ondersteunt franchisenemers actief:

Franchisen bij Ekoplaza betekent ondernemen in grote vrijheid in je lokale markt. Dit in optimale samenwerking met collega ondernemers en het servicekantoor. Samen naar een gezondere wereld waarin de 100% biologische producten en de klanten centraal staan.

De ideale franchisenemer voldoet aan het volgende profiel:

Ben jij gek op eerlijke en lekkere producten en wil jij iedere dag het allerbeste voor de klant? Kun je niet alleen een team inspireren, maar ook motiveren, activeren, aansturen én ben je enthousiast om samen met ons te ondernemen? 

Heb jij zin in een prachtig biologisch avontuur, vraag direct informatie aan!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2010
Aantal vestigingen
74
Waarvan franchise
34
Entreegeld
€ 0
Jaarlijkse fee
% o.b.v. omzet
Totale investering
€ 125.000
Eigen vermogen
€ 40.000