Autotaalglas bereikt mijlpaal en wordt 100% franchiseformule

Autotaalglas kondigt met trots aan dat het bedrijf sinds 1 juli 2023 een 100% franchiseformule is geworden, na de overname van de eigen vestiging in Alkmaar door Martijn Vrijheid. Deze ontwikkeling bevestigt de groei en het succes van Autotaalglas als toonaangevende autoruitspecialist in Nederland.

Martijn Vrijheid neemt Autotaalglas-vestiging in Alkmaar over

Martijn Vrijheid, voorheen bedrijfsleider bij de vestiging in Alkmaar, is verheugd om nu als franchisenemer zijn expertise in te zetten en zijn eigen onderneming te leiden. Met zijn uitgebreide ervaring binnen Autotaalglas zal hij de bekende kwaliteit en service van het bedrijf voortzetten, terwijl hij tevens de mogelijkheid krijgt om zijn eigen ondernemerschap verder te ontwikkelen.

Groeiende trend: Autotaalglas-medewerkers worden franchisenemers

Autotaalglas heeft recentelijk diverse overnames gerealiseerd, waarbij medewerkers van Autotaalglas zelf franchisenemers zijn geworden. Dit succes toont aan dat het vertrouwen in de Autotaalglas-formule ongekend groot is en dat medewerkers graag de kans grijpen om als ondernemers binnen de franchiseorganisatie te opereren.

Positieve sentiment rondom de 100% franchiseformule

Niek Kraak, Franchisenetwerk Manager bij Autotaalglas, benadrukt het positieve sentiment rondom de 100% franchiseformule: "Het is mooi om te zien dat het vertrouwen in de formule zo groot is. We hebben recent een aantal overnames gehad waarbij Autotaalglas-medewerkers zelf franchisenemer zijn geworden. Daarnaast is er ook nog een Autotaalglas franchisenemer die een aangrenzende vestiging heeft overgenomen".

Autotaalglas nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de groei

Met 54 vestigingen heeft Autotaalglas reeds haar gewenste landelijke dekking bereikt. Dit betekent echter niet dat de groei stopt. Autotaalglas blijft geïnteresseerden uitnodigen om deel uit te maken van hun succesvolle franchiseorganisatie. Er zijn nog diverse overnamemogelijkheden beschikbaar voor enthousiaste ondernemers die willen profiteren van het bewezen concept en de sterke ondersteuning van Autotaalglas.

Autotaalglas franchiseformule Alkmaar