Car-Cleaners

  Heb jij een passie voor het reinigen van auto’s? Maak je graag mensen blij door het aanbieden van jouw autoschoonmaak talenten? Zit ondernemen in jouw bloed? Staan hoge service, transparantie, duurzaamheid en klanttevredenheid hoog op jouw lijstje? Word dan de lokale Car-Cleaners autoschoonmaakhero in jouw omgeving!

  De autopoetsers van Car-Cleaners helpen mensen op een duurzame manier aan een schone auto. Hiervoor wordt de beste prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd in combinatie met hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Voor de meeste mensen is het schoonmaken van een auto tijdrovend en intensief. Bij Car-Cleaners is het echter een passie!

  Wat doet Car-Cleaners

  De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap en de service. Als pioniers binnen deze niche kennen zij deze markt als geen ander. Car-Cleaners.nl heeft al meer dan 8.000 tevreden particuliere klanten en partners waaronder Athlon, Snappcar en Rabobank.

  Door de jaren heen is Car-Cleaners.nl uitgegroeid tot een onmisbare speler in het autopoetslandschap. Car-Cleaners.nl is een gevestigde naam in de autoschoonmaak op locatie en zet het succes nu voort als franchiseformule. Het bieden van een goede service en klantgericht werken zit in het DNA van Car-Cleaners.

  “Duurzaamheid & vakmanschap in autoschoonmaak op locatie, tegen betaalbare tarieven!”

  Wie zoekt Car-Cleaners

  Car-Cleaners is op zoek naar enthousiaste franchisenemers, die een voorliefde hebben voor het vak autopoetsen. Het uiteindelijke doel is om in elke grote stad meerdere bussen te hebben zodat Car-Cleaners de klanten op landelijk niveau beter kan bedienen.

  De Franchisenemer bij Car-Cleaner gelooft in de kracht van ondernemen en gaat voor de beste kwaliteit van zijn/haar onderneming. Zij/Hij is commercieel ingesteld, heeft ervaring op het gebied van relatie- en acquisitiebeheer en beschikt over een lokaal netwerk in zijn/haar regio. De franchisenemer is klantgericht, transparant, servicegericht, professioneel en bovenal ambitieus.

  Waarom ondernemen bij Car-Cleaners

  De voordelen als franchisenemer bij Car-Cleaners

  • Uitgebreide begeleiding en ondersteuning
  • Uitgebreide startpakket
  • Eigen Car-Cleaners servicebus
  • Stabiele customer journey
  • Grote speler binnen de car cleaning branche
  • Personalisatie in de pakketen
  • Compleetheid van processen
  • Samenwerken met een partner die de branche kent

  Interesse?

  Car-Cleaners is op zoek naar enthousiaste ondernemers. Zij kennen de markt als geen ander en bedienen deze op landelijk niveau. Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten over het starten van je eigen Car-Cleaners vestiging? Vraag via onderstaande knop je franchisepakket aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2010
  Aantal vestigingen
  9
  Waarvan franchise
  2
  Entreegeld
  €6.000
  Franchise fee
  11%
  Totale investering
  €21.000
  Benodigd eigen vermogen
  €8.500