De feestdagen komen eraan

Nog even en dan kunnen we weer genieten van de feestdagen. Wat gaan we dit jaar weer doen? Dat was de standaard vraag. Helaas is dat nu vrijwel eenvoudig in te vullen. We blijven thuis.

Anders dan anders

Helaas is dit ook te merken in het straatbeeld. Steeds minder mensen gaan op pad om bijvoorbeeld cadeau's te kopen. De meeste kopen wel online. Wel is het belangrijk om juist in deze tijden naar je telefonische bereikbaarheid te kijken. Mensen pakken steeds vaker de telefoon ze een vraag hebben. Maar denk ook aan je openingstijden. Ga jij bijvoorbeeld een paar dagen weg. En hoe zit het met je openingstijden?

Telefonische bereikbaarheid

Je telefoon gaat. Wat doe je met deze oproep? Juist, je neemt het op. Maar wat als je even van je plek af bent? Dan kun je ervoor kiezen om het toestel door te laten schakelen naar je collega die wel beschikbaar is. Of je schakelt de inkomende oproep door naar je mobiele nummer. Ook is het de mogelijkheid om de voicemail te laten inspreken. Je kunt een nieuwe boodschap opnemen, speciaal gericht op de feestdagen. Wens je klanten prettige feestdagen toe en vertel wanneer je wel weer beschikbaar bent.

We maken er het beste van

Iedereen doet z’n best om er wat van te maken. Bij ons ook. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de ICT in orde is. Zodat je kunt blijven internetten en bereikbaar bent. En blijft. Dit vinden we belangrijk zodat jij je ongestoord kunt blijven focussen op je franchiseonderneming. Wil je een belplan voor de feestdagen? Daar zijn we voor. Een wachtrij instellen? Doen we met alle plezier. Of je nu een retailer bent of een horecazaak hebt, wij blijven ons best doen voor iedereen.

Uiteindelijk komen wij er wel. En komen we sterker eruit. Maar voor nu willen wij graag iedereen fijne feestdagen wensen. En alvast een gelukkig nieuw jaar toegewenst.

Namens alle medewerkers van Digihero

De alles-in-één partner voor MKB bedrijven met een standaard ICT-vraagstuk.