Ritel

Ritel zoekt ondernemers! 

Ritel heeft al bijna 20 jaar een succesvolle winkelformule voor mobiele telecommunicatie in Zuidwest Nederland met op dit moment 22 winkels op voornamelijk A locaties. Ritel groeit nog steeds en is voornemens op termijn vanuit de bestaande regio een landelijke dekking te realiseren door middel van het combineren van de eigen filiaalvestigingen met de samenwerking met zelfstandige ondernemers in de vorm van franchising.

Unieke formule

Binnen onze formule maken wij gebruik van een unieke winkelindeling waarbij wij ons voornamelijk richten op het aanbieden van telecommunicatienetwerken en de verkoop van mobiele telefonie. Daarnaast zijn er in het assortiment after sales producten aanwezig met een hoge omloopsnelheid. Hiermee onderscheidt Ritel zich duidelijk van de traditionele telecomwinkels. De klant heeft bij Ritel keuze uit alle mobiele netwerken en alle merken mobiele telefoons waardoor een volledig onafhankelijk advies kan worden gegeven. Daarnaast zorgt het zeer grote assortiment accessoires ervoor dat de klant volledig op maat kan worden bediend. Toegankelijkheid, eenvoud en transparantie zijn daarbij de belangrijkste kernbegrippen van Ritel.

Wij bieden jou?

Als franchisenemer zal je vanaf het eerste contact op een volledige ondersteuning kunnen rekenen. Zo zal er een zeer persoonsgebonden exploitatiebegroting voor je worden uitgewerkt, kun je gebruik maken van de moderne IT infrastructuur en een uitgebreid boekhoudarrangement met persoonlijke begeleiding en zal jouw winkel turnkey worden opgeleverd. Daarnaast worden je uiteraard alle kneepjes van het vak bijgebracht middels een uitgebreid opleidings- en begeleidingstraject.

Wij bieden:

  • een uitgebreid assortiment voor een breed publiek
  • unieke winkelformule
  • persoonsgebonden exploitatiebegroting
  • interessant financieringsarrangement
  • goed verdienmodel
  • moderne IT infrastructuur
  • turnkey oplevering van jouw pand
  • uitgebreid persoonlijk opleidings- en begeleidingstraject
  • en nog veel meer!

Open je eigen winkel!

De markt van mobiele telefonie is continu in beweging. Innovaties zorgen ervoor dat het werken in een telecomwinkel nooit gaat vervelen! Ben jij die vakkundige, klantvriendelijke en flexibele franchisenemer die op zoek is naar een franchiseformule met toekomstperspectief? Kijk dan voor meer informatie op onze website www.ritel.nl/onze-winkels/franchise en vraag de brochure aan! Wie weet open jij straks je eigen telecomwinkel!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2009
Aantal vestigingen
22
Waarvan franchise
8
Entreegeld
€ 10.000
Eigen vermogen
€ 75.000