Ritel

  Ritel heeft al meer dan 25 jaar een winkelformule voor mobiele telecommunicatie met winkels op voornamelijk A locaties. Ritel is voornemens op termijn vanuit de bestaande regio een landelijke dekking te realiseren door middel van het combineren van de eigen filiaalvestigingen met de samenwerking met zelfstandige ondernemers in de vorm van franchising.

  Over de franchiseformule

  Binnen de formule maakt Ritel gebruik van een unieke winkelindeling waarbij Ritel zich voornamelijk richt op het aanbieden van telecommunicatienetwerken en de verkoop van mobiele telefonie. Daarnaast zijn er in het assortiment after sales producten aanwezig met een hoge omloopsnelheid. Hiermee onderscheidt Ritel zich van de traditionele telecomwinkels. De klant heeft bij Ritel keuze uit alle mobiele netwerken en alle merken mobiele telefoons waardoor een volledig onafhankelijk advies kan worden gegeven. Daarnaast zorgt het assortiment accessoires ervoor dat de klant volledig op maat kan worden bediend. 

  Wat biedt Ritel de franchisenemer?

  Als franchisenemer zal je vanaf het eerste contact op ondersteuning kunnen rekenen. Zo zal er een persoonsgebonden exploitatiebegroting voor je worden uitgewerkt, kun je gebruik maken van de IT infrastructuur en een boekhoudarrangement met persoonlijke begeleiding en zal jouw winkel turnkey worden opgeleverd. Daarnaast worden je uiteraard alle kneepjes van het vak bijgebracht middels een opleidings- en begeleidingstraject.
   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2009
  Aantal vestigingen
  21
  Waarvan franchise
  9
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  Vast bedrag per maand en variabel bedrag per verkoop
  Gemiddelde aantal FTE

  2

  Totale investering
  €350.000
  Benodigd eigen vermogen
  €75.000