Vicomputer

  Vicomputer is een franchiseformule in de computerdetailhandel met centrale inkoop, eenduidig assortiment en centrale marketing. Als computerspeciaalzaak market Vicomputer voor de consument de volgende meerwaarde: prijsvoordeel, service (ook aan huis), advies, maatwerk en een eigen technische dienst. Voor haar ondernemers zoekt Vicomputer de juiste balans tussen zelfstandig ondernemerschap en de voordelen van franchising.

  Vicomputer is in 2003 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De winkels en franchisenemers van Vicomputer hadden op dat moment echter al een jarenlange ervaring en waren geen nieuwkomers. In 2004 is Vicomputer een samenwerkingsverband met Paradigit Computers aangegaan. Het assortiment bestaat uit computers, notebooks, printers, scanners, digitale camera's en alle soorten toebehoren. 
   
  Vicomputer BV faciliteert als franchisegever haar franchisenemers. Vicomputer BV heeft geen winstoogmerk en heeft als doelstelling het rendement van haar franchisenemers te optimaliseren. Belangentegenstellingen tussen franchisegever en franchisenemers behoren hiermee tot het verleden.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2003
  Aantal vestigingen
  4
  Waarvan franchise
  4
  Entreegeld
  €2.500
  Franchise fee
  € 2.160,-
  Totale investering
  €40.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000