Laatste Stands Beschikbaar: Neem Deel aan de Franchise+ Beurs 2024!

Ben jij een franchisegever of een toeleverancier aan de franchisebranche en wil je jouw merk laten schitteren op een van de meest gerenommeerde evenementen in de franchise-wereld? Dan is dit jouw kans! De Franchise+ Beurs 2024 heeft nog enkele standplaatsen beschikbaar.

Op 12 en 13 april komt de franchise-wereld samen in het Postillion Utrecht Bunnik, waar de Franchise+ Beurs 2024 plaatsvindt. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid voor franchisegevers om hun franchiseconcepten te presenteren aan een breed publiek van potentiële franchisenemers. Ook voor toeleveranciers aan de franchisebranche is dit een uitstekende kans om hun producten en diensten te tonen aan een geïnteresseerd publiek van franchiseprofessionals.

Met een indrukwekkend programma, bestaande uit workshops, seminars en netwerkevenementen, biedt de Franchise+ Beurs 2024 een platform voor kennisdeling, inspiratie en waardevolle connecties. Of je nu jouw franchiseconcept wilt promoten of jouw producten en diensten wilt presenteren aan de franchisebranche, dit evenement biedt alle mogelijkheden om jouw doelen te bereiken.

Mis deze kans niet om jouw merk te laten opvallen in de dynamische wereld van franchising. Registreer vandaag nog voor een stand op de Franchise+ Beurs 2024 en maak je klaar voor een dag vol nieuwe ontmoetingen, inzichten en zakelijke kansen!

Datum: 12 en 13 april
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Postillion Utrecht Bunnik

Voor meer informatie en registratie, bezoek deze pagina.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de Franchise+ Beurs 2024!

Lees meer over: