"Ik heb echt geluk gehad met hem als mentor"

B.K. Cheung jongste franchisenemer bij UwMakelaar

Mijn naam is B.K. Cheung en wordt UwMakelaar-franchisenemer in Rotterdam-Centrum. Ik ben 19 jaar en daarmee de jongste franchisenemer van deze franchiseorganisatie. Na het gymnasium te hebben afgerond, ben ik begonnen aan een studie Bouwkunde bij TU Delft omdat 'de bouw' mijn interesse had. Helaas bemerkte ik dat ik niet op één lijn stond met het educatiesysteem van de universiteit. Vervolgens kwam ik in contact met UwMakelaar.

In het gesprek met  Nurullah Erdem (franchisegever) kwam duidelijk naar voren dat mijn interesse in de bouw meer bij de financiële kant van de sector lag. Bij UwMakelaar heb ik de kans om mijzelf volledig te ontwikkelen als vastgoed expert makelaar.

De training vanuit de franchisegever heb ik als leuk maar wel zeer intensief ervaren. Gelukkig gaat de dag snel voorbij omdat je met je passie bezig bent. Het is een bombardement aan informatie maar hierdoor werd ik wel opgeleid als allround makelaar. 

De ochtenden werden besteed aan papierwerk en informatie vergaren, in de middagen bezoek je diverse woningen. Uiteindelijk staat elke gevel die je tegenkomt, gelijk aan een encyclopedie. Al met al heb ik de training als leerzaam en zeer interessant ervaren. 

Het mooie van dit vak is mensen aan een woning helpen waar ze blij/gelukkig van worden en de lach op hun gezicht als je de sleutels van hun nieuwe woning aan hen overdraagt. Dan weet je waar je het voor doet!!

 

Cheung en Erdem UwMakelaar