Nieuwe franchisenemer voor UwMakelaar in Amsterdam-West

"Mijn naam is Sabaoun en ik ben franchisenemer van UwMakelaar voor de regio Amsterdam-West. Ik ben de franchiseformule UwMakelaar tegengekomen op LinkedIn toen ik opzoek was naar een nieuwe project als freelance bouwkundig tekenaar.

Even kort over mijzelf: ik heb de Bachelor-opleiding Bouwkunde-Constructie gedaan en vervolgens als zzp-er gewerkt als
3D tekenaar. Ik ben van mezelf erg ondernemend en zoek steeds nieuwe manieren waarbij ik een bijdrage leveren aan onze samenleving. Het kunnen helpen van mensen en tegelijk daarmee je brood verdienen, dat is naar mijn mening waar iedereen naar moet streven. Werk betekent niet alleen zo veel mogelijk geld te verdienen, maar voldoening is de sleutel om te genieten van je werk.

Na een prettig kennismakingsgesprek met de heer Erdem, was ik nog erg aan het twijfelen of dit wel de stap is waar ik naartoe wil. De reden waarom ik het uiteindelijk heb gedaan, is om de doelgroep in Amsterdam West, die soms niet serieus wordt genomen, te kunnen helpen. Dus mijn bijdrage leveren aan deze mensen in de samenleving!

Tijdens een intensieve een-op-een praktijktraining ben ik klaargestoomd voor mijn nieuwe makelaarsavontuur in Amsterdam-West. Ik heb de training met de heer Erdem als zeer prettig en uiterst leerzaam ervaren. De opgedane ervaring, deskundigheid en expertise weet de heer Erdem uitermate goed over te brengen op iemand voor wie het vak totaal nieuw is. Naast de een-op-een training heb ik verschillende onderzoeken omtrent de woningmarkt uitgevoerd en gepresenteerd.

Ik ben heel tevreden met mijn keuze om deel uit te maken van het UwMakelaar-team en ik hoop dat iedereen zijn voldoening kan vinden in zijn/haar werk!" 
 

Sabaoun Nazimshah