UwMakelaar

Word franchisenemer!

 1. Heb je plannen om ondernemer te worden?
 2. Vind je de makelaarswereld boeiend?
 3. Ben je ambitieus en gemotiveerd?
  En
 4. Wil je niet in loondienst werken?
  .... stap dan nú de makelaarswereld in, grijp je kans en…word franchisenemer van: UwMakelaar.

Introductie 

UwMakelaar is een jonge en enthousiaste makelaarsorganisatie, actief op het gebied van:

 • Aankoop en verkoop van woningen
 • Aankoop en verkoop van commercieel vastgoed (zoals winkels, kantoren en bedrijfsruimtes) 
 • Taxaties en waardebepaling van woningen en commercieel vastgoed
 • Huur en verhuur van woningen 
 • Huur en verhuur van commercieel vastgoed
 • Beheren van huurwoningen 
 • Hypotheken en verzekeringen

Kortom, het totaalpakket van diensten binnen de makelaardij. We groeien snel en zijn continu op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Doelgroep UwMakelaar: 

Naast alle actieve kopers en verkopers in de woningmarkt heeft UwMakelaar zich in het bijzonder gespecialiseerd in de 2e en 3e generatie kleurrijke Nederlanders. 
Voornamelijk de Turkse, Marokkaanse, Chinese, Surinaamse en mensen uit de Oostblok landen vormen een zeer groot potentieel. 

Marktonderzoek heeft aangetoond dat dienstverlening in deze branche voor deze doelgroepen enorme kansen biedt. Des te meer een reden om een goede, gezonde en langdurige relatie met deze doelgroep op te bouwen.

UwMakelaar is in 2005 gestart als één kantoor en heeft 5 jaar later haar franchiseformule geïntroduceerd in de regio Rotterdam. 

Doelstelling:

Onze doelstelling is in de komende jaren te groeien tot een makelaarsorganisatie met een zo groot mogelijke landelijke dekking. Het succes in Rotterdam wil UwMakelaar ook verwezenlijken in andere regio’s in Nederland.

UwMakelaar kan niet vergeleken worden met andere formules in de makelaardij. Zij onderscheidt zich namelijk in positieve zin door een doelgroepgerichte benadering van de markt en een proactieve houding richting de woningmarkt. 

Essentieel is dat klanten meer krijgen dan alleen de service die ze verwachten en verdienen, en tevens kunnen zij volledig vertrouwen op deskundigheid en professionaliteit. 

Om dit alles te waarborgen heeft UwMakelaar praktijkgerichte trainingen opgezet en zal deze kennis overbrengen op haar franchisenemers. Periodiek worden franchisenemers getraind en bijgeschoold. De franchisenemer wordt begeleid in het volledige traject, van opstartfase tot de periode erna.   

Ervaring is niet noodzakelijk, je profiteert namelijk van 14 jaar aan ervaring en een breed scala aan tools, bronnen en opleidingsmogelijkheden. 

Je werkt zelfstandig maar staat er niet alleen voor. Onze professionals begeleiden je op weg naar succes. De consument kiest jou omdat je onderdeel bent van een erkende makelaarsorganisatie met een gevestigde reputatie van geslaagde resultaten.

Word onderdeel van dit succesvolle team en ontdek jouw oneindige mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2010
Aantal vestigingen
6
Waarvan franchise
5
Eigen vermogen
€ 14.500