Automatische kassasystemen in opmars

Bent u ze al tegen gekomen? Van die handige automatische kassasystemen waarbij je zelf als klant kunt afrekenen? Steeds meer ondernemers zien hier het voordeel van in en dus komt u deze systemen steeds vaker tegen in winkels en horecazaken. 

Wok to Go Kanaalstraat, Utrecht

“Van collega ondernemers hoorde ik goede ervaringen over de Cikam Easy Cash Mini en dat heeft ons doen besluiten om ook direct bij de opening van onze zaak zo’n systeem te laten inbouwen. Hygiëne en veiligheid waren voor ons de voornaamste redenen, maar natuurlijk wilden we ook eventuele kastekorten voorkomen. Inmiddels zijn we twee weken open en helemaal gewend aan het systeem. We weten nu precies met welke aantallen we het systeem moeten vullen, zodat deze optimaal functioneert. Het is ook leuk om te zien dat de medewerkers het best wel ‘stoer’ vinden om tegen de klanten te zeggen dat ze hun geld in het systeem mogen invoeren. Ze zijn er eigenlijk best trots op en het straalt tegelijkertijd professionaliteit uit. Maar ook de klanten reageren verrast en positief. We zijn er dus allemaal blij mee!” 

Wok to Go Nieuwendijk, Amsterdam

“Een van mijn grootste zorgen als ondernemer zijn de kasverschillen. Of ze nu groot of klein, opzettelijk of per ongeluk veroorzaakt zijn, je gaat je personeel ongewild wantrouwen. Daarom ging ik op zoek naar een oplossing en kwam via mijn franchisegever uit bij de Cikam Easy Cash Mini. Met dit systeem zijn kasverschillen verleden tijd en dat geeft een goed gevoel van vertrouwen richting mijn werknemers. Maar het geeft me ook meer vrijheid. Ik hoef niet meer elke dag aanwezig te zijn om de kassa leeg te halen, het geld kan gerust een paar dagen in het systeem blijven, veilig en wel. En als laatste bijkomend voordeel: we hoeven geen geld meer te tellen. Dat scheelt ons al snel circa 2 uur per week!”

Kijk voor meer informatie op www.cikam.nl of bel 036-5397200.

Andrew Citroen Andrew Citroen
Algemeen Directeur
Bekijk ook
Stel je vraag aan Andrew Citroen
CAPTCHA