Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company is al sinds 1972 een begrip in communicatie. Maar de wereld verandert en Multicopy innoveert mee. Dat doen we met een duidelijke visie. Toch is ondernemer zijn van een Multicopy-vestiging vooral eigen baas zijn. Met ondersteuning, kennis en ervaring én de voordelen van een sterke formule.

Multicopy biedt een compleet pakket aan communicatiediensten. Ze adviseren, ontwerpen, maken en regelen alles op het gebied van eigentijdse communicatie. Van huisstijl tot gevelreclame, van website tot apps, van direct mailings tot e-mailcampagnes, van autoreclame tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Ook in kleine oplagen en binnen elk budget.

Over de Multicopy

Met zo’n 60 vestigingen in Nederland maakt Multicopy deel uit van Franchise Services Europe dat op haar plaats weer onderdeel uitmaakt van Franchise Services, Inc. Franchise Services is de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van (grafische) communicatieoplossingen.

Vanuit de centrale organisatie worden de ondernemers breed ondersteund. Van marketing tot financiën en van een solide netwerk van Business Partners tot trainingen en evenementen. Binnen Multicopy vind je bovendien gelijkgestemde ondernemers met een jarenlange ervaring met wie je kennis kunt uitwisselen, maar met wie je desgewenst ook je zorgen kunt delen.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1981
Aantal vestigingen
52
Waarvan franchise
52
Entreegeld
€ 14.000
Jaarlijkse fee
degressief
Eigen vermogen
€ 65.000
NFV lid
Ja