Wat onderscheidt Bagels & Beans aGoGo?

Volgende week woensdag opent Bagels & Beans in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt een ‘reguliere’ Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De tweede van Nederland.

Over Bagels & Beans aGoGo

Bagels & Beans aGoGo is het ‘snelle zusje’ van Bagels & Beans. Hier liggen bagelspreads die je niet bij reguliere Bagels & Beans kunt krijgen in een opvallende glazen vitrine. De bereiding is ingesteld op snelheid, het genieten niet: slow food, maar dan snel. Bagels & Beans aGoGo heeft een eigen kaart en uitstraling.

De eerste aGoGo werd begin juli geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Franchisenemer Robbert Karmo vertelt: “Zeker in de stad hebben veel mensen weinig tijd. Met aGoGo kun je tussen het werken of winkelen door even stoppen voor een bagel of koffie, en daarna snel weer verder.”

In tegenstelling tot de Utrechtse aGoGo heeft de Rotterdamse ook een zitgedeelte. Wie de trap naar boven neemt, vindt daar de ‘reguliere’ Bagels & Beans. Robbert: “Vanaf de vide heb je mooi uitzicht over de aGoGo.” Samen vormen ze de voorlopig grootste Bagels & Beans van Nederland, met in totaal 200 vierkante meter oppervlak.

“We richten de aGoGo helemaal in volgens de stijl van de jaren 60 en 70, met vintagemeubels. Bagels & Beans staat voor ons voor eigenwijs, duurzaam, biologisch en vers. En natuurlijk voor goede service. Die oase brengen we nu ook naar een van de drukste plekken van Rotterdam”, vertelt Robbert. 

Over de franchisenemers

Franchisenemers Robbert en zijn vrouw Anuradha zijn geen onbekenden van de franchiseformule. Bijna 11 jaar lang runden ze de Bagels & Beans aan de Ruyschstraat in Amsterdam, vlakbij de Amstelcampus van de hogeschool. Ze waren toe aan iets nieuws en verkochten de zaak begin dit jaar.

Maar definitief afscheid nemen van de bagels kon het Amsterdamse stel niet. Na een paar weken uitrusten in Miami begon Anuradha met het begeleiden van startende franchisenemers, die ze dankzij haar jarenlange ervaring goed kon helpen. Zo liep ze de eerste dagen mee in de aGoGo in Hoog Catharijne. 

Robbert: “Ik bracht haar weleens weg of haalde haar op, en dan was ik weer even terug bij de bagels. Daardoor ging het bij mij ook weer kriebelen. Omdat we ons nog steeds helemaal thuis voelen bij het concept en de organisatie, werden we erg blij toen bleek dat er een nieuwe Bagels & Beans mét aGoGo vrijkwam in Rotterdam.”
 

Bekijk ook