Walther Jacobs Franchisenemer van het jaar McDonald’s Nederland

Walther Jacobs is verkozen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. Hij en zijn vrouw Françoise ontvangen deze prijs onder meer voor hun succesvolle personeelsbeleid.

Jacobs is 13,5 jaar franchisenemer en heeft drie McDonald’s restaurants in Leiden, twee in Alphen aan den Rijn en één in Sassenheim. 

Restaurant

Jacobs is geboren en getogen in Leiden en nam zijn eerste twee restaurants over aan de Beestenmarkt en Donkersteeg in Leiden. Hij heeft de volle overtuiging dat succesvolle restaurants alleen te bouwen zijn door een continue focus op voldoende en goed getrainde mensen. 

Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan en geïnvesteerd in de opleiding en training van zijn medewerkers en managers. 

Samen met zijn vrouw Françoise is Jacobs persoonlijk betrokken bij het ontwikkeltraject van iedere individuele manager binnen zijn organisatie.  

Voorbeeld

“Walther Jacobs is een prachtig voorbeeld van een zeer ondernemende franchisenemer”, aldus Erwin Dito, Managing Director van McDonald’s in Nederland.

“Met een combinatie van hard werken en ondernemen bouwt hij zelf consequent aan het verhogen van de omzet in zijn restaurants. Walther staat ook altijd open voor vernieuwingen.Zo heeft hij McCafé direct omarmd en geïnvesteerd in het opleiden van Barista’s om zo de potentie van McCafé te realiseren.” 

Walther Jacobs reageert: “Wij zijn zeer vereerd met deze erkenning. Het is vooral ook een compliment voor ons gehele team. Samen met alle Crewleden werken we elke dag keihard om onze gasten te laten genieten van onze producten en services.”

Interview

Franchise+ heeft Walther Jacobs geïnterviewd, lees hier het interview ‘McDonald’s plukt vruchten van investeringen in crisistijd’.

Op de foto: Walther Jacobs (midden) en zijn vrouw Françoise Jacobs (rechts) ontvangen de felicitaties uit handen van Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland (links)

Bekijk ook