Stomerij Collectief gaat internationaal

Stomerij Collectief, de franchiseformule voor stomerijdiensten aan huis, kondigt aan dat de formule ook geëxporteerd gaat worden naar de UK & Ierland!

Afgelopen maanden is er veel overleg geweest met een franchise broker uit Engeland. Richard Williams had de franchiseformule ontdekt via Franchise+. Vervolgens heeft hij contact opgenomen met Marco van Barneveld. 

Na diverse skype gesprekken was er voldoende aanleiding om elkaar te ontmoeten. Marco is naar Engeland gevlogen voor een 'live' ontmoeting. Dit heeft zo veel vertrouwen gegeven dat de intentie uitgesproken is om samen de franchiseformule in de UK + Ireland te introduceren.

Richard Williams heeft een kantoor met circa 10 medewerkers. Al 25 jaar introduceren zij franchiseformules in de UK en Ierland. Zij zoeken Master-franchisenemers die bepaalde regio's gaan ontwikkelen. Normaal gesproken doen zij dit met 'gevestigde' formules. Maar voor Stomerij Collectief maken ze een uitzondering. Omdat de formule laagdrempelig is, een lage investering vergt, een goed verdienmodel heeft en een zeer brede doelgroep aanspreekt. Tevens past het in een groeiende bezorgmarkt. "Richard begint te glimlachen bij het idee dat deze formule een grote 'market disrupter' zou kunnen worden", vertelt Marco.

Het kledingbeheersysteem met Track & Trace voor bedrijven is exclusief beschikbaar voor onze franchisenemers en dus ook straks in de UK en Ierland. De laundry locker wordt ingezet met een speciaal dashboard voor de tracking en tracing van kleding zodat bedrijven direct kunnen zien waar hun kleding zich bevindt. Ook voor de internationale markt is deze oplossing een fantastisch USP om bij klanten aan tafel te kunnen komen.
    
Stomerij Collectief verwacht de komende maanden de eerste Masterfranchisenemer  te verwelkomen in de UK.