The Power Community opent 11e vestiging

Krachtig lichaam en krachtige leefstijl bieden basis voor succesvol leven

Personal Trainer en coach Simone Bos opent op 1 december aanstaande haar eigen TPC-vestiging aan de Zeppelinstraat 3 in Berkel en Rodenrijs. De propositie van The Power Community (TPC) richt zich op kwaliteit en resultaat en is gebaseerd op de vier pijlers: Body, Being, Balance en Business. Door het ontwikkelen van een sterk lichaam en een krachtige leefstijl wordt het fundament gelegd voor een succesvol (zakelijk) leven. De combinatie training en coaching zorgt voor een fysieke en mentale verandering, wat merkbaar bijdraagt aan het realiseren van persoonlijke én ondernemersdoelstellingen. The Power Community Berkel en Rodenrijs is de elfde vestiging in Nederland.

Evenwicht en structuur

Een TPC trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van fysieke training, voeding en mentale coaching. Simone Bos. “Een jaar geleden stapte ik zelf in het I AM programma met de intentie om mijn didactische vaardigheden aan te scherpen en te versterken. Het programma bracht me daar waar ik me kon ontwikkelen: buiten m’n comfortzone. Ik realiseerde me dat ik zelf bepalend ben voor mijn succes en niet mijn omgeving. En ik ontdekte wat ik werkelijk wil: een eigen studio! Ik voel me zowel fysiek als mentaal sterker, stel beslissingen niet meer uit en durf m’n ruimte te pakken en grenzen aan te geven. Precies dat wil ik ook bereiken als personal trainer en coach van The Power Community: mensen helpen bij het maken van hun keuzes en daarmee een gestructureerd en evenwichtig leven mogelijk maken. Door de fysieke trainingen krijgen mensen inzicht in zichzelf en begeleiden we ze in de coaching naar een hoger level. Dát geeft mensen meer eigenwaarde en dat stralen ze uit. Ik ben er trots op mijn eigen studio te kunnen openen!”

Over The Power Community

The Power Community is in 2014 opgericht. Eigenaar Albert Elsenaar zag in de sportsector hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilde hij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. The Power Community heeft elf vestigingen in Nederland.