Opening nieuwe Personal Fitness Nederland studio in Leiderdorp!

Personal Fitness Nederland heeft een nieuwe personal coaching studio geopend in Leiderdorp. De formule telt inmiddels meer dan 70 studio’s in Nederland en in Leiderdorp is de studio gelegen aan Draadbaan 31. Het is een sfeervolle studio, waar je in alle privacy kan trainen. Personal coach en eigenaar Ruben Hoonhout gaat de uitdaging aan om bewoners in Leiderdorp en omgeving fit, gezond en gelukkig te maken.

Inzet voor een gezondere levensstijl

Ruben: “Door de combinatie van een druk leven, weinig bewegen en onvoldoende gezonde voeding, kampen veel mensen uit de regio met fysieke en/of mentale klachten. In de huidige tijd zijn mensen zich bewuster geworden van het belang van een goede gezondheid en conditie. Bij de keuze om hier onder begeleiding iets aan te doen spelen beleving, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol. Wij gaan daarvoor zorgen!”, aldus de enthousiaste Ruben.

Foto Ruben Hoonhout
Ruben Hoonhout

Professionele begeleiding en coaching

In de studio’s worden klanten getraind en begeleid door erkende personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen. Ruben vertelt: “Onze specialisatie is functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van levensstijl. Wij werken altijd met de Fit for Life methode die geschaald is op gedragsverandering op de lange termijn. Ons doorontwikkelde concept richt zich naast beweging en voeding op mental coaching. Dit is ontzettend belangrijk en dit maakt hét verschil, want wij merken dat onze klanten mental coaching nodig hebben om echt fitter, gezonder en gelukkiger te zijn”. 

Ruben vervolgt: “Door de verschillende specialiteiten binnen ons team en onze bewezen methode zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen behaalt. Dit kan variëren van 5, 10 of 20 kilo afvallen of aankomen, het verhelpen van rugklachten of mentale problemen, zoals een burn-out. Wat iemand zijn doelstelling ook is, samen gaan we ervoor! Ook in het natraject blijven wij de mensen volgen. Niemand zal terugvallen in oude gewoonten. De resultaten zijn dus voor de rest van je leven!”

Personal Fitness Nederlands is een collectief van zelfstandige Personal Trainers en Lifestyle Coaches. Door gezamenlijk op te trekken, weten al hun ondernemers een omzet van minimaal €100.000,- te bereiken binnen 12 tot 18 maanden. Wil je weten hoe ze dat doen? En droom jij net als Ruben van een eigen Personal Training studio? Klik dan op de knop voor meer informatie!