Nieuwe vestigingen voor fit20

Franchiseformule fit20 heeft onlangs diverse studio’s geopend. Zo heeft personal trainer Wesley Spoel zijn studio geopend aan de Laanstraat in Baarn. “Ik vind fit20 een geweldige training. Het feit dat je in zo’n korte tijd zo’n complete training kan doen waar je de rest van de week en in de toekomst resultaat van ervaart is fantastisch. Daarnaast vind ik het heel mooi dat iedereen fit20 kan doen. Het is een training die op jouw maximale prestaties wordt afgesteld”, zegt Wesley.

fit20 heeft ook een studio geopend in Barneveld. Toen franchisenemer Rijk van Geresteijn voor het eerst een rondleiding kreeg in een fit20 studio was hij verkocht: “Wat een waanzinnig gaaf concept…en wat is dit een uitkomst voor veel mensen dacht ik meteen!” fit20 Barneveld bevindt zich op kantorenpark de Briellaerd. 

De formule heeft ook een studio geopend in Rhoon. Bas Pronk is franchisenemer, eigenaar en personal trainer van fit20 Overschie. In no time wist hij zijn fit20 studio tot één van de snelst groeiende van Nederland te maken. Toen zich de kans zich voordeed om een tweede studio in Rhoon te openen greep Bas die met beide handen aan. fit20 Rhoon bevindt zich aan de Industrieweg en het dagelijkse management van de studio ligt bij Marc Beeke. 

Franchisenemers Ron Jobing en Frits de Jong hebben tot slot een studio geopend in Groningen-Zuid. Ron opende de deuren van zijn fit20 studio in Groningen in 2012. Een goede vriend, Frits de Jong, raakte zo enthousiast over fit20 dat hij in 2015 een studio opende in Haren. Het begon bij beide mannen toch weer te kriebelen en zij kozen ervoor om samen de tweede studio in Groningen te openen: fit20 Groningen-Zuid. De fit20 studio ligt op het kantorenpark Hoornse Meer tegenover het Martini Ziekenhuis. 

Op bedrijventerrein Kloosterlanden heeft personal trainer Philippe Kuijpers op 1 mei de studio aan de Gotlandstraat in Deventer overgenomen. Philippe Kuijpers vertelt: “Iedereen moet wennen aan deze manier van trainen. De meeste klanten merken verbetering binnen drie maanden. Ze voelen zich sterker, fitter en hebben meer uithoudingsvermogen. Vaak verdwijnen rug- of andere klachten en functioneer je daardoor beter in het dagelijks leven.” 

Bekijk ook