Nieuwe vestigingen voor BURGER KING

BURGER KING® keert terug naar Tilburg. Het nieuwe restaurant komt op de hoek van de Heuvelring en het Piusplein en zal in het laatste kwartaal van 2018 haar deuren openen. Er komt plek voor 90 gasten in het restaurant en er komen ruim 50 zitplaatsen op het terras. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller hun bestelling ontvangen.

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ”We kunnen niet wachten om eind dit jaar ons nieuwe restaurant in Tilburg te openen. De verzoeken op Facebook om weer een BURGER KING in Tilburg te openen zijn ons niet ontgaan en we konden dit natuurlijk niet negeren! Na ruim 20 jaar afwezigheid zijn we dan ook heel blij dat we weer terugkeren in deze stad die bekend staat om zijn hamburgerliefhebbers. Daar mag de WHOPPER natuurlijk niet ontbreken!”

Het restaurant in Tilburg wordt het 60e BURGER KING restaurant in Nederland. BURGER KING Tilburg is het 1e restaurant dat wordt geopend onder de nieuwe master franchise BKNL B.V.

1e restaurant in Zeeland

BURGER KING® opent begin volgend jaar het eerste restaurant in Zeeland. De eerste Zeeuwse BURGER KING vestiging komt aan de A58 bij Goes. Het restaurant zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 haar deuren openen. In het restaurant komt plek voor ruim 100 gasten en op het terras komen nog eens ruim 90 zitplaatsen. De vestiging heeft een primeur voor Nederland: het is de eerste Nederlandse BURGER KING met een dubbele drive-thru.

Over BURGER KING®

BURGER KING® is in 1954 opgericht en is de een na grootste fast food hamburgerketen ter wereld. Het BURGER KING® systeem beheert meer dan 15.000 locaties in ongeveer 100 landen en Amerikaanse territoria. Bijna 100% van de BURGER KING® restaurants zijn in eigen bezit en worden geëxploiteerd door franchisenemers, veelal familiebedrijven die decennialang actief zijn.

Het merk BURGER KING® is eigendom van Restaurant Brands International Inc., een van de grootste Quick-service restaurants ter wereld met een omzet van meer dan $27 miljard en meer dan 23.000 restaurants in ruim 100 landen en Amerikaanse territoria.

Bekijk ook