Nieuwe Run2Day Flagship Store

De Run2Day winkel aan de Overtoom in Amsterdam is ingrijpend verbouwd en omgetoverd tot een Flagship Store. Nadat in 2015 Run2Day Rotterdam een totale ‘makeover’ onderging conform de nieuwe richting die Run2Day ingeslagen is, was het afgelopen maand de beurt aan Run2Day Amsterdam.

Brandbook

In 2015 is Run2Day een nieuwe richting ingeslagen, sleutelwoorden hierin zijn ‘inspireren’, ‘motiveren’ en ‘adviseren’. Dit is vastgelegd in een brandbook. De winkel aan de Overtoom is een voorbeeld van deze filosofie. In de winkel komt het Vondelpark letterlijk naar binnen, dé hardloopplek van Amsterdam is pal achter de winkel gesitueerd en komt in de winkel naar voren door de keuze van de vloer, het asfalt van het Vondelpark en de eyecatcher bij de entree: een boom.

Adviseren

Er is een prominente plaats in de winkel ingericht voor de loopbaan. Bij de Run2Day schoenadviesmethode vormen voorkeur, biomechanische randvoorwaarden en pasvorm belangrijke factoren. Hiervoor is een groot gedeelte van de winkel ingeruimd, een lange presentatiewand voor de collectie met daarachter een hardloopbaan waar hardlopers zowel achterwaarts als zijwaarts gefilmd worden garandeert deze focus op schoenadvies.

Runhouse

Om consumenten te inspireren en te motiveren is de Flagship Store voorzien van een Runhouse in de kelder van waaruit de komende tijd veel evenementen en clinics georganiseerd zullen worden. Hiervoor kan de website of sociale media worden geraadpleegd.

Bekijk ook