Nieuwe lichting reisadviseurs voor Personal Touch Travel

Code groen voor nieuwe lichting

Afgelopen vrijdag 9 juli stonden 12 nieuwe zelfstandige reisadviseurs in Madurodam te popelen om hun diploma in ontvangst te nemen onder het toeziend oog van Frank Oostdam. Voor de nieuwe reisadviseurs is het code groen: er wordt volop geboekt voor deze zomer, al zijn het najaar en de winter eveneens in trek. Kortom, het is een heerlijk moment voor de nieuwe lichting om van start te gaan. De twaalf studenten hebben de afgelopen maanden de opleiding aan de Personal Travel Academy gevolgd en hebben inmiddels het examen met succes afgelegd.

Ze zijn positief gestemd en hebben er zin in. Shirley Peperkamp: "Het was een pittig half jaar. In het begin ging alles ineens weer op slot en kregen we online lessen, maar wat zijn we blij en trots dat we het met zijn allen hebben gehaald! Laat de groene en gele tijden maar aanbreken. Wij zijn er helemaal klaar voor!"

Directeur Arjan Kastelein voegt hieraan toe: “Personal Touch Travel is een stevig bedrijf. Wij kunnen tegen een stootje en komen gesterkt uit deze pandemie. Het vertrouwen dat wij van onze adviseurs hebben gekregen is de mooiste beloning die we ons konden wensen. We zijn trots op ‘onze familie’ en blij dat we ondanks de gevolgen van corona al die maanden zijn blijven groeien. Personal Touch Travel wenst haar nieuwe adviseurs veel succes en vooral werkplezier toe!”

Alle geslaagden

Over Personal Travel Academy

De Personal Travel Academy iseen erkend leerbedrijf, speciaal ontwikkeld voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft in de reisbranche, maar hier wel graag zijn beroep van wil maken. Na de opleiding kunnen de studenten gelijk aan de slag als zelfstandig reisadviseur. Op 19 juli a.s. vindt de maandelijkse informatieavond over de Academy plaats.

Over Personal Touch Travel

In 2006 ontstond de eerste Nederlandse franchiseonderneming van zelfstandige reisadviseurs: Personal Touch Travel. Vijftien jaar later is het handjevol aangesloten reisadviseurs uitgegroeid tot ongeveer 150 zelfstandige reisadviseurs, oftewel mobiele reisbureaus, verspreid door heel Nederland. De reisadviseurs richten zich op maatwerk voor reizen over de hele wereld.