Opleiding tot zelfstandig reisadviseur mogelijk bij Personal Touch Travel

Personal Touch Travel biedt een opleidingstraject voor startende franchisenemers. “Voorheen moesten we goede kandidaten soms afwijzen, omdat zij geen diploma hadden”, vertelt de franchisegever. “Met de Personal Touch Travel Academy kunnen ze bij ons alles leren en hun eigen bedrijf starten in de reisbranche.”

Jessie Bijveld's ervaring met de Academy: “Ik heb de Academy afgerond in december 2016. Dat je zoveel kan leren in zo’n korte tijd, dat had ik niet verwacht. Daardoor gaat het nu in mijn werk als zelfstandig reisadviseur zo goed. Zonder de Personal Touch Travel Academy had ik de klant niet kunnen adviseren zoals ik nu doe. Ik had te weinig kennis hiervoor en wist niet hoe ik een verkoopgesprek moest voeren. Het belangrijkste voor een zelfstandig reisadviseur is het achterhalen van de wensen van de klant. Dit leer je allemaal tijdens de Academy. Je leert in drie maanden alles wat je nodig hebt om van start te gaan en als je iets niet weet dan kan je terugvallen op de collega's van het hoofdkantoor. De ondersteuning die zij bieden is super fijn! Vooral als je er even niet uitkomt of gewoon om te controleren of je het goed doet. Dat is top!”

De Personal Touch Travel Academy biedt drie verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van jouw ervaring en de tijd die je beschikbaar hebt kies je de Academy die het beste bij jou past! Alle opleidingen zijn praktisch gericht. Je leert niet alleen de theorie, maar gaat die ook oefenen zodat je ook weet hoe je het in de praktijk gebruikt. De mogelijkheden zijn:

  • Personal Touch Travel Quick Start: speciaal voor zelfstandige reisadviseurs die al ervaring hebben in de branche of al eerder een toeristische opleiding hebben gevolgd
  • Personal Touch Travel Academy drie maanden (voltijd): voor iedereen die nog geen ervaring heeft in de reisbranche en de mogelijkheid heeft om gedurende drie maanden twee tot drie dagen per week de Academy te volgen
  • Personal Touch Travel Academy zes maanden (deeltijd): voor iedereen die nog geen ervaring heeft in de reisbranche en de lessen wil combineren met een baan of het gezin. De lessen vinden plaats op een vrijdag en zaterdag. 

Zijn onderstaande punten voor jou van toepassing?

Dan is de Personal Touch Travel Academy voor jou gemaakt.
•    Je hebt een passie voor reizen, maar geen diploma of ervaring in de reisbranche
•    Je vindt het leuk om een eigen bedrijf te starten
•    Je hebt veel reiservaring of je wilt je hierin ontwikkelen
•    Je bent klantgericht
•    Je hebt ervaring in de verkoop of je wilt dit graag leren
•    Je bent een doorzetter en zet graag je tanden in iets nieuws
•    Je wilt er helemaal voor gaan

Lees meer over: