Nieuwe franchisenemer Partytentverhuur Nederland via Franchise+

Eind november is Harold van Dalen (23 jaar) gestart als franchisenemer bij Partytentverhuur Nederland in Assen. Harold was chef-kok in een eetcafé en is via Franchise+ in contact gekomen met de franchiseformule. 

“Ik heb een cateringbedrijf en deze wilde ik graag uitbreiden, ik vind partytenten en tafels een goede aanvulling voor mijn assortiment, daarom heb ik besloten om franchisenemer te worden bij Partytentverhuur Nederland. Zelfs nu, in de rustige maanden, lopen de verhuuractiviteiten volop door”, legt Harold uit. 

“De opening van mijn vestiging is heel goed verlopen; ik kreeg al aanvragen voordat ik de spullen in huis had!”, blikt Harold terug. Op de vraag hoe zijn ervaringen als franchisenemer tot nu toe zijn, reageert Harold: “Erg goed. Het hoofdkantoor regelt onder andere alle marketing en ze geven uitleg over de spullen die ik verhuur en waar ik op moet letten als mensen het weer terug brengen. Ze begeleiden mij ook goed en als ik vragen of ideeën heb, dan worden die opgevolgd. Het is wel belangrijk dat ik een goede planning maak, bijvoorbeeld als de enige patio heater die ik heb meerdere keren per dag verhuurd wordt.”

Tweede vestiging

Harold wil al zijn inkomsten halen uit de verhuur, aangezien hij nu ook een vestiging in Leeuwarden gaat starten. Harold geeft als tip aan startende franchisenemers: “Goed kijken met welke formule je gaat werken en kijken wat de andere vestigingen doen. Ik kijk regelmatig bij andere vestigingen wat zij er aan nieuwe dingen bij hebben en wat voor prijzen zij vragen voor bepaalde zaken.”