Nieuwe franchisenemer Motorhome Depot via Franchise+

Bert Kelderman h.o.d.n. Bert Kelderman uw Campermakelaar heeft zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer voor de regio Flevoland. Via Franchise+ is Bert in contact gekomen met de franchiseformule.

Bert: “Na meer dan 30 jaar in hetzelfde vak wilde ik totaal iets anders de resterende jaren dat ik nog werkzaam ben. Ik wilde iets voor mijzelf starten, maar wel aangesloten bij een franchiseorganisatie. Toen ik dat voor mijzelf besloten had ben ik op de site van Franchise+ gaan kijken om mij te oriënteren wat er mogelijk was. Ik kwam de informatie over Motorhome Depot tegen en werd meteen enthousiast.”

De campermarkt

“De campermarkt leek mij een erg leuke sector om in werkzaam te zijn naast het feit dat dit een enorm groeiende markt blijkt te zijn. Na een eerste oriëntatiegesprek met het hoofdkantoor kreeg ik bevestigd wat ik verwacht had en werd eigenlijk nog enthousiaster. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Alles klopte. Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was en ben na de eerste training en ervaring in het werkveld enorm blij dat ik deze stap gezet heb. Zelfstandig in mijn eigen regio aan de slag en ondanks dat ik eigen baas ben, heb ik de volledige ondersteuning van een hoofdkantoor en contact met collega-franchisenemers”, legt Bert uit.

Bekijk ook