Nieuwe franchisenemer Hypotheek Visie in Emmen

Remko Klein is van start gegaan als nieuwe franchisenemer van Hypotheek Visie Emmen. Na een uitgebreide kennismakingsperiode als vestigingsleider met de formule Hypotheek Visie zijn beide partijen een franchiseovereenkomst aangegaan. 

Uiteraard is het belangrijk dat de franchisenemer en Hypotheek Visie hetzelfde beeld hebben van de manier waarop de kwaliteit van de dienstverlening en de service naar de consument moet worden geleverd. Als vestigingsleider bij Hypotheek Visie Emmen heeft Remko Klein in de afgelopen 3 jaar laten zien dat het harde werken zijn vruchten afwerpt. 

Remko Klein reageert: “Ik vind het belangrijk om mijn klanten op een juiste wijze te adviseren en uitgebreid de tijd voor ze te nemen. In mijn ogen draait de financiële dienstverlening om het helpen van mensen. Door eerlijk te zijn, bereik je het beste resultaat. Een tevreden klant levert immers meer doorverwijzingen op. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn eigenschappen en doorzettingsvermogen het succes van Hypotheek Visie Emmen, waar ik zelf een belangrijke bijdrage aan heb geleverd, als franchisenemer kan voortzetten.”

Anton Vanden Bol, algemeen directeur Hypotheek Visie, vertelt: “We investeren al bijna 25 jaar veel in de formule om gezamenlijk de beste dienstverlening (met als basis het wettelijk kader/Wft) aan de consument te kunnen leveren. We zien op basis van onze ervaringen en werkwijze dat we met een kwalitatief goed advies veel klanten met een hoge mate van klanttevredenheid aan ons binden. Het leveren van kwaliteit betaalt zich terug. Door onze stimulans-regeling waarbij de franchisenemers die een bovengemiddeld resultaat behalen in aanmerking komen voor een sterk verminderde afdracht over hun omzet, kunnen we nog meer betrokken en goede nieuwe franchisenemers aantrekken.”