Nieuwe franchiseformule: BurgerBusiness

In 2015 is door de 2 jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon BurgerBusiness opgericht. "Dit uit frustratie over het aanbod dat op dat moment aangeboden werd in onze thuisstad Tilburg. In een stad van 225.000 inwoners werd de markt gedomineerd door shoarmatenten en pizzeria’s, dit kon beter vonden wij. En zo is BurgerBusiness geboren", vertelt Valentijn Prince aan Franchise+. BurgerBusiness telt momenteel 3 vestigingen en is dit jaar begonnen met een franchiseformule. 

De bezorgbranche is booming en een van de snelst groeiende branches. Binnen de huidige markt voor bezorgrestaurants en meer in het bijzonder in het hamburgersegment, ziet BurgerBusiness dan ook een rol weggelegd voor een nieuwe moderne franchiseformule. “Onze franchiseformule is een formule die zorgt voor alle facilitaire ondersteuning aan de betreffende franchisenemer. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de turn-key oplevering van de vestiging en de lokale marketing ondersteuning”, legt Valentijn uit. 

Valentijn verwacht dit jaar nog de eerste franchisevestigingen te openen. Tevens wordt voor 2 bestaande zaken gezocht naar een franchisenemer. 

Bekijk ook