La Place opent all-in meeting rooms langs de snelweg

La Place speelt met de opening van meeting rooms bij haar restaurants langs de snelweg in op de groeiende trend van flexibel werken. “Steeds meer werkenden krijgen van hun werkgever de mogelijkheid om tijd en plaats onafhankelijk te werken. Zo bespaart men tijd aan files en valt werk en privé beter te combineren. Toch blijft het belangrijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Daarom breidt La Place haar foodformule bij verschillende goed bereikbare vestigingen uit met vergaderruimtes. In de nieuwe ontmoetingsplekken staan het La Place huiskamergevoel, gastgerichtheid en gezonde keuzes centraal”, vertelt een woordvoerder van La Place. Op 5 april opent La Place de eerste meeting rooms op ‘de Brug’ boven de A4 te Hoofddorp. Vlakbij Schiphol, op de route tussen Amsterdam en Den Haag.  

Bewegingsoefeningen

De ruimtes zijn voorzien van onder meer zitballen en bewegingsoefeningen om beweging tijdens de werkdag te stimuleren. “Rechtop zitten, voldoende water drinken, lichaamsbeweging en gezond eten. We weten allemaal dat dit goed voor ons is, maar we vergeten het massaal toe te passen tijdens onze werkdag”, vertelt André Kivits, Formule Manager Meeting Rooms. “La Place wil daar verandering in brengen. Wij maken niet alleen goede voeding toegankelijk, maar focussen ons met de nieuwe meeting rooms ook op een gezonde werkomgeving.” 

De meeting rooms zijn geschikt voor onder meer brainstorms, presentaties, trainingen en netwerk events. In het ontwerp is gebruik gemaakt van veel glas, natuurlijke materialen en groen. Kivits: “Op onze snelweglocaties komen veel zakelijke reizigers voor een kop koffie of bijvoorbeeld een lunch met collega’s. Wij hadden het gevoel dat wij meer voor hen kunnen betekenen. Daarom kunnen zakelijke gasten nu bij La Place een zaal reserveren voor een vergadering of om een training geven, op een locatie waar je niet met de auto de binnenstad in hoeft. En wie bij ons komt, is verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd. Koffie, thee, huisgemaakte limonades en handfruit zijn bij de zaalhuur inbegrepen en iedere meeting kan naar wens worden onderbroken voor een vitaminerijke groentesap.”

Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place, is trots op het nieuwste aanbod: “La Place heeft al 30 jaar expertise in gezond en versbereid eten, gastbeleving en huiselijke sfeer. Die kennis gebruiken wij om gasten een centrale en aantrekkelijke plek te bieden waar je effectief en prettig kunt afspreken, om zakelijk te ontmoeten, werken of vergaderen.”
 

Bekijk ook