De kracht van de nichemarkt en samenwerken met een franchiseorganisatie

Dagelijks zijn er 200 verschillende taken die gedaan moeten worden om een webshop succesvol te laten draaien. 80% van al die werkzaamheden is routine werk. Routine werk wat door iedereen gedaan kan worden. Dat was ook de motivatie van Bert Berkers toen hij 15 jaar geleden zijn eerste kantoor opende in Indonesië.

Ontstaan franchiseformule

In de jaren erna is de succesvolle webshop nr1motor gegroeid tot de grootste webshop van Nederland in motoronderdelen. In 2018 hebben we deze succesformule omgezet in een franchise formule.

Onze E-commerce Franchise formule is uniek in zijn soort. Het onderscheidt zich omdat al het routine werk uit handen neemt en de partner tot 80% kan besparen op personeelskosten. Met slechts 1 ondernemer per segment kun jij je echt focussen op ondernemen.

Lees het prachtverhaal van Bert Berkers. Hij verteld je vol passie over hoe NR1webshops is ontstaan. Hoe een wereldreis met de motor, eindigde met een kantoor in Indonesië toen hij 25 jaar oud was. Lees het verhaal waar de motor de rode lijn door zijn leven is.

Over NR1webshops

NR1 bestaat uit diverse gespecialiseerde webshops die samenwerken onder de merknaam NR1. Iedere webshop blinkt uit in zijn eigen marktsegment. Dit wordt bereikt omdat iedere NR1-webshop wordt gerund door een zelfstandige ondernemer die een persoonlijke passie heeft voor de producten die hij of zij aanbiedt.