Begin een eigen franchise webshop bij NR1 Webshops

NR1 Webshops komt met de allereerste franchise formule in de E-commerce. Met E-franchise komt er een nieuwe strategie op de markt in de vorm van een totaaloplossing. NR1 Webshops mikt hiermee op ondernemers die een eigen webshop willen beginnen of hun eigen webshop professioneler willen maken.

Strategie

Traditioneel gezien heeft een ondernemer de keuze tussen zelfstandig een webshop beginnen of aansluiting zoeken bij online marketplaces zoals Amazon of Bol. Door samen te werken met NR1 Webshops maakt de ondernemer gebruik van een eigen webshop met zijn unieke NR1 domeinnaam. Elke NR1-ondernemer verkrijgt het exclusieve recht om de beste te worden in zijn nichemarkt. Iedere NR1-ondernemer maakt gebruik van een bewezen totaaloplossing, dat succesvol is bewezen door NR1 Webshops.

Oplossingen

Voor wie een webshop wil beginnen, vormt de E-commerce wereld vaak een doolhof van programma's en diensten. Samenwerken met NR1 Webshops betekent gebruik maken van een professionele Magento 2 webshop met ongekende prestaties voor een topklantenervaring, inclusief uitgebreide functionaliteiten voor complexe catalogussen. 

Het uitgebreide Odoo ERP-systeem biedt niet alleen basisbehoeften zoals orderafhandeling, inkoop, inslag van goederen en zendingen, maar ook een extra pakket tools dat tot doel heeft oplossingen te bieden voor alle mogelijke problemen in een webshop.

Met de fulfilment partner van NR1 Webshops is geen eigen magazijn meer nodig, en worden producten 7 dagen per week ingepakt en bij bestellingen voor 22:00 uur, de volgende dag geleverd. 

Dit is een totaaloplossing gebaseerd op 15 jaar ervaring in de E-commerce. Het IT-team van NR1 Webshops heeft hier vier jaar aan gewerkt om een standaard neer te zetten die de verwachtingen overtreft en vrijwel onmogelijk te evenaren is als men het zou uitbesteden aan softwareontwikkelaars.

Samenwerken

Binnen de E-commerce staat de ondernemer vaak alleen in de zoektocht naar oplossingen en strategieën. Samenwerken met NR1 Webshops betekent niet concurreren binnen de organisatie, zoals bij een marketplace wel het geval is.

Bij NR1 Webshops werken ze met een team van partners, elk uitblinkend in hun markt, omdat niet iedereen overal de beste in kan zijn. De samenwerking begint met een marktonderzoek om de potentie te beoordelen en de kosten meteen in kaart te brengen. 

Deze samenwerking maakt collectieve inkoop mogelijk, wat tot wel 70% kostenbesparing oplevert. Hierdoor ontstaat een aanzienlijke voorsprong op de concurrentie, die eenvoudigweg niet de mogelijkheid heeft om gezamenlijk in te kopen.

Backoffice support

Het plaatsen en onderhouden van producten is één van de grootste bottlenecks voor webshopeigenaren. Dankzij de jarenlange ervaring in motoronderdelen is NR1 Webshops gespecialiseerd in complexe online nichemarkten, wat resulteert in specialisatie in grote catalogussen met de meest complexe producten. 

De backoffice support van NR1 Webshops neemt al het routinewerk over dat normaliter zou worden uitgevoerd door kostbaar personeel. Dit in Indonesië gevestigde bedrijf biedt een uitgebreid pakket aan Back Office diensten, met nadruk op het plaatsen van producten, inkoopondersteuning, klantenservice, logistieke ondersteuning en after-sales. Deze ondersteuning neemt tot wel 80% van de werkzaamheden uit handen en vormt een essentiële factor in het aantrekkelijke businessmodel van NR1 Webshops. Zo heeft NR1 Webshops voor elk van de 200 verschillende uitdagingen een oplossing, waar webshopeigenaren mee te maken kunnen krijgen.

Pioniers

Met deze nieuwe strategie vertegenwoordigt NR1 Webshops de pioniersrol in E-commerce franchise. Voor diegenen die bereid zijn hun grenzen te verleggen, nieuwe paden te betreden en innovatieve ideeën te omarmen, biedt deze kans de mogelijkheid om op alle fronten concurrerend te worden en het potentieel om marktleider te worden.

Wil je meer weten over NR1 Webshops?

Lees meer over:
Bekijk ook