KING Kumpir start nieuw concept: POTAÉ

Voor hun nieuwe concept POTAÉ opent de vegetarische eetketen KING Kumpir de eerste vestiging aan de Steenweg in Utrecht. Het nieuwe restaurant wordt ongeveer 134 m² groot en opent deze winter haar deuren voor het publiek. 

Uğur Çatbaş, medeoprichter van KING Kumpir, zegt: ''We leven in een tijd waarin men bewuster is met zijn eetgedrag. De gemiddelde Nederlander prefereert bewust om toch een dagje of meer in een week geen vlees te eten. KING Kumpir vervult met haar concept de vraag naar gezonde, vegetarische en smakelijke gerechten.''

Expansie

Voor de komende jaren staan 10 vestigingen in de planning in de 4 grote steden. Het is belangrijk dat toekomstige nieuwe locaties van POTAÉ zich bevinden op drukbezochte plekken, zoals binnensteden, winkelcentra en kantoorgebieden. 

Over KING Kumpir

KING Kumpir opende in 2004 een eerste vestiging aan het Amsterdamse Osdorpplein. De jaren daarna vestigden ze zich in Bos & Lommer in Amsterdam en aan het Zuidplein in Rotterdam. De keten verkoopt gepofte aardappel met groente en zelfgemaakte salades en pitabroodjes met falafel. 

Bekijk ook