Jacketz realiseert 300% omzetstijging

De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis. De gerechten worden geserveerd met een side product, lokale wijnen en bieren, of biologische limonades, sappen, theeën en koffies. 

De Jacketz wordt binnen enkele minuten vers bereid en ieder gerecht is een persoonlijk gecreëerd kunstwerk. 

Van start in thuishaven Leiden

In september 2009 opende Paul Zonneberg en Pascal ter Beeke de eerste Jacketz-shop in Leiden. Op een oppervlakte van 100 m2 realiseerde Jacketz in no time een omzet van € 250.000,-. Medio 2014 werd de locatie overgenomen door een franchisenemer.

Het succes in Amsterdam 

Zonneberg en Ter Beeke opende eind 2014 een nieuwe vestiging aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Ook deze vestiging is een groot succes. Mede door een nieuwe huisstijl en assortiment, realiseerde Jacketz een omzetstijging van 300% in 2015. In 2016 groeit Jacketz Amsterdam naar een omzet van € 700.000,-.

Jacketz is in korte tijd dé hotspot van Amsterdam geworden! Binnen enkele weken stond Jacketz op de Nr.1 van Tripadvisor. Ter Beeke vertelt: ”Maar het mooiste compliment is dat onze gasten onze gerechten constant op social media delen.”

Ondernemers gezocht! 

De heren zijn dan ook optimistisch over de toekomst en hopen in samenwerking met andere franchisenemers meerdere vestigingen te openen. De verwachting is dat eind dit jaar 4 vestigingen operationeel zijn! Er is dus nog voldoende ruimte voor andere enthousiaste ondernemers die met Jacketz willen samenwerken! 

Wil jij meer informatie over deze franchise? Klik hier of stuur je mail naar elinewienen@koelewijn.nl.