Home Instead Thuisservice van start op Zuid-Hollandse eilanden

Afgelopen maandag zijn Marijke Douw en Sander Bierkens een eigen Home Instead Thuisservice vestiging voor senioren gestart in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Deze nieuwe vestiging richt zich op senioren in de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. 

CAREGivers van Home Instead Thuisservice zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. De vestiging van Marijke Douw en Sander Bierkens is de 21e vestiging van Home Instead in Nederland. 

Eigen onderneming

Marijke Douw vertelt: “Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, ook als dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Mijn schoonmoeder in Nijmegen, die Alzheimer heeft, wil het liefst ook zo lang mogelijk met ondersteuning in haar eigen huis blijven wonen. Daar voelt zij zich thuis en daar liggen al haar herinneringen. Met de dienstverlening van Home Instead is dat mogelijk en dit is dan ook de aanleiding dat Sander en ik op de Zuid-Hollandse eilanden starten met Home Instead Thuisservice.”

Over Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een niet-medische dienstverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice Nederland maakt deel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en lid van the World Dementia Council. Ruim 65.000 professioneel getrainde CAREGivers in 14 landen verlenen jaarlijks ruim 50 miljoen uur dienstverlening aan (voornamelijk) ouderen. Home Instead Thuisservice Nederland heeft 21 vestigingen, waarvan 2 eigen en 19 franchise.