Home Instead Thuisservice Sittard-Geleen gestart

Op 1 november 2020 zijn Marie-Rose Vandenbergh en Dries Sonneveld de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Sittard-Geleen gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Beek, Beekdaelen, Sittard-Geleen, Stein en Brunssum. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. 

Persoonlijke drijfveren

“We worden in Nederland steeds ouder. Het liefst willen we daarbij zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Op een bepaald moment kan het zijn dat de alledaagse dingen zoals aankleden, boodschappen doen, koken, een wandeling maken, niet meer vanzelf gaan”, vertelt Marie-Rose.
 
Dries vervolgt: “Van onze beide ouders weten wij hoe groot de wens kan zijn om thuis te blijven wonen. Onze lange zoektocht naar passende hulp en de eigen ervaring als mantelzorgers, is voor ons de aanleiding geweest om ook senioren in de regio Sittard-Geleen de ondersteuning van Home Instead aan te bieden. Want dat gun je toch iedereen? Vanaf nu kunnen wij ook in deze regio senioren ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven, al dan niet samen met mantelzorger(s)”.

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 42 regio’s, van waaruit 2.200 CAREGivers maandelijks meer dan 110.000 uur dienstverlening aan senioren leveren.