Franchiseformule Finovion groeit ondanks corona-tijden

In de afgelopen 6 maanden zijn er 7 nieuwe Finovion locaties geopend. Er zijn kantoren in Haarlem, Naaldwijk, Rosmalen, Lelystad, Amsterdam Noord, Vaassen en Leusden bijgekomen. De aansluiting van een kantoor bij de Finovion franchiseformule brengt met zich mee dat software wordt aangepast en dat een kantoor zich nieuwe werkwijzen eigen moet maken. Je zou daarom verwachten dat kantoren zich niet bij Finovion willen aansluiten. Het tegendeel is echter het geval. Corona zorgt ervoor dat ondernemers met een administratiekantoor kiezen voor stabiliteit in hun kantoor.

Commercieel directeur Wichard Hendriks geeft als verklaring dat kantooreigenaren juist in coronatijd behoefte hebben aan collegialiteit. Ook worden in coronatijd de voordelen van samenwerken met andere kantoren nog meer zichtbaar. Zo wordt door het Finovion servicekantoor allerlei corona informatie voor zowel het aangesloten kantoor als de MKB klant verstrekt. Het forum is het afgelopen jaar ook intensief door de kantoren gebruikt om informatie en ervaringen over corona te delen. Het Finovion netwerk bestaat uit 59 administratiekantoren en accountancyspecialisten en wil de komende jaren doorgroeien naar een aantal van 75.

Over Finovion

Finovion is een landelijk opererend netwerk van 50+ samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancyspecialisten. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van organisaties bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt. Hierbij gaat Finovion een stap verder dan het zijn van cijferspecialist. De meerwaarde wordt namelijk gezocht in het meedenken over de complete bedrijfsvoering.