Fitwinkel opent nieuwe vestiging in Almere

Op 14 september heeft Richard Boomkamp zijn derde vestiging van de fitnessformule Fitwinkel geopend. De winkel is gelegen aan de Markerkant 11-26 in Almere. Steeds meer mensen fitnessen thuis, in hotels, bij fysiotherapiepraktijken, bedrijven en scholen. Een gezonder leven en sportief bezig willen zijn is een trend die ook Fitwinkel ziet. Fitwinkel helpt klanten een fit, vitaal en gezonder leven te bereiken.

Ondanks dat consumenten steeds vaker online kopen, heeft Fitwinkel in de afgelopen vijf jaar vier nieuwe vestigingen geopend in samenwerking met franchisenemers. Een online webshop en fysieke winkels die elkaar perfect aanvullen, dat is de filosofie die leeft bij Fitwinkel. Klanten geven aan het prettig te vinden zich online te kunnen oriënteren waarbij ze in de winkel de mogelijkheid hebben om te kunnen testen, ervaren en beleven. Dit in combinatie met advies van een product specialist of personal trainer resulteert in de beste klantbeleving.

Over de formule

Fitwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van fitnessapparatuur, fitnessaccessoires, sportvoeding en fitnesskleding voor particulieren, fysiotherapie praktijken, sportscholen, bedrijven, ziekenhuizen en revalidatiecentra. De doelstelling is om klanten te helpen met het bereiken van sportieve doelen zoals afvallen, conditie opbouwen, spiermassa opbouwen of herstellen van een blessure.