Elfde Sjenkels vestiging opent deuren in Arnhem

Sjenkels hairstylist Erwin Fokkens (43) opende op 10 december de deuren van zijn haarstudio Sjenkels Arnhem aan de Weverstraat. Sjenkels biedt behandelingen aan op het gebied van haar, beauty en make-up. In 40 of 80 minuten wordt er gewerkt aan het kleuren of knippen en stylen van de klanten van Sjenkels. De vestiging in Arnhem is de 11e Sjenkels vestiging.

“Al op m’n dertiende wist ik dat ik kapper wilde worden en had ik op zaterdag een bijbaantje bij de plaatselijke kapper”, vertelt Erwin Fokkens. “Ik zit dus al dertig jaar in het vak, heb een paar jaar een eigen zaak gehad en heb het kappersvak ook jarenlang op locatie uitgevoerd en doe dat nog steeds voor een paar hele bijzondere klanten. Ik was op zoek naar een eigen zaak en de look en feel van Sjenkels past bij mij; Sjenkels heeft een rustige en chique uitstraling. Bij Sjenkels gaat het om de ontspannen sfeer en aandacht voor de klant. Dat vind ik belangrijk. Met de andere saloneigenaren en het hoofdkantoor heb ik een team professionals om me heen en dat voelt goed.”

De in Arnhem geboren en getogen Fokkens kijkt ernaar uit om van start te gaan in Arnhem. “Al onze klanten vinden Sjenkels een bijzondere ervaring en dat gun ik iedereen. Het is mijn ambitie om met een goed team, dat landelijk opereert, te groeien en de naam en beleving van Sjenkels verder uit te bouwen. Na drie jaar een salon in Amsterdam te hebben gehad, wilde ik graag weer een team om me heen en dan het liefst weer in de stad  waar m’n hart ligt!” 

Over Sjenkels

Sjenkels is een Nederlandse kappersketen met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Gouda, Leeuwarden, Haarlem en Arnhem. Alle 60 medewerkers van Sjenkels zijn opgeleid in The Hair Academy. Sjenkels is in 1987 opgericht door Henk Schenkels.

Bekijk ook