Eerste multi-franchisenemer voor Ritel

Half januari is de eerste multi-franchisenemer van Ritel van start gegaan. Antoine van de Poel heeft al sinds 2009 een Ritel vestiging in Spijkenisse en daar is nu een Ritel vestiging in zijn woonplaats Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg bijgekomen. Daarmee is Antoine de eerste multi-franchisenemer voor de telecomformule Ritel. Hij runt de vestigingen samen met zijn echtgenote Bianca, zij verzorgt de administratie en Antoine runt de winkels.

Antoine werkt zo’n 20 jaar in de telefonie. “Het is een van de leukste takken binnen deze branche met een hele dynamische markt”, aldus Antoine. “Daarbij is Ritel in Zuidwest Nederland de enig overgebleven echte onafhankelijke formule die abonnementen van alle telecomaanbieders kan verkopen. Dit in combinatie met het advies op maat en in de nabije toekomst ook een reparatieservice in de vestiging, zorgen ervoor dat ik met veel vertrouwen deze tweede winkel ben begonnen.”

Ritel heeft al bijna 20 jaar een winkelformule voor mobiele telecommunicatie in Zuidwest Nederland met op dit moment 22 winkels op voornamelijk A locaties.
 

Bekijk ook