Crowdfundingactie voor nieuw restaurant in 1 minuut gefinancierd

Afgelopen vrijdag was Horeca Crowdfunding Nederland van start gegaan met een nieuwe crowdfundingactie voor een nieuwe vestiging van Rodeo American en Latin Grill, deze formule telt momenteel 5 vestigingen. Ondanks de Corona-crisis, was het project in 1 minuut gefinancierd. 

“Dit was ons eerste project na de close down van de horeca. Het was dus echt wel spannend”, blikt Mark Tamsma, Managing Partner van Horeca Crowdfunding Nederland, terug. 

“De banken zitten volledig op slot de komende maanden en wellicht langer. Franchisenemers kunnen daar dus niet of zeer moeizaam terecht. Ook onze collega platformen hebben horeca aanvragen on hold gezet. De komende maanden zullen wij dus een zeer belangrijke rol moeten vervullen in het aantrekken van kapitaal”, aldus Mark Tamsma.

Bekijk ook

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horecabedrijven. Via dit platform lenen investeerders geld uit aan gepassioneerde horecaondernemers, in ruil voor rendement.