Chocolate Company breidt uit met vestiging in Hilversum

Chocolate Company Café komt naar Hilversum. Het chocolade-café zit al in twintig steden en start dit najaar op een superlocatie, een en ander gefinancierd door Crowdfunding.

Hilversummer Patrick van Woudenberg en zijn schoonzus Allison Bast gaan het Chocolate Company Café runnen. Woudenberg zegt: “We zijn er klaar voor en hebben er zin in!”

Chocola

In het café kunnen gasten volgens de ondernemers ‘genieten van een heerlijke lunch, een gezellige High Tea of unieke High Choc (een High Tea overladen met chocolade), de beste koffies, hoge kwaliteit gebak en nog veel meer. In de CHCO-chocoladewinkel kunnen gasten zichzelf trakteren op heerlijke CHCO-chocolade; ambachtelijk geproduceerd in de CHCO-fabriek in Kerkrade.’ Er worden maar liefst 68 verschillende smaken chocolademelk aangeboden.

Oprichters

De Chocolate Company is in 2003 door Toussaint Claessens en Mirjam Schröder in Kerkrade opgericht. Inmiddels zijn er 20 Chocolate Company Café vestigingen (deels in eigen beheer, deels franchisevestigingen). Daarnaast heeft de Chocolate Company een succesvolle webshop.