Big Five for Life verwelkomt 7 nieuwe franchisenemers

Sinds 22 september mogen 7 franchisenemers zichzelf de titel ‘Big Five for Life™ coach’ geven. De nieuwe franchisenemers hebben het opleidingsprogramma met goed gevolg afgesloten. De coaches zullen vanaf nu bezig zijn met het inspireren en motiveren van mensen, teams en/of organisaties. 

Big Five for Life™ International, gevestigd in Joure, vertegenwoordigt John Strelecky in Nederland, België en Spanje. John Strelecky is de schrijver van verschillende boeken op het gebied van organisatie-, teamontwikkeling en persoonlijke leiderschap. “Big Five for Life™ International helpt mensen en organisaties het verschil te maken en succesvol te zijn. Plezier, passie en zingeving staan hierbij centraal. De Big Five for Life™ methode is gebaseerd op de wereldwijde bestsellers van John Strelecky. Deze wereldwijd beproefde methode staat voor de 5 belangrijkste levensdoelen die je het allerliefst wil doen, zien ontdekken en ervaren. En waarom je deze wilt doen. Van jezelf, je team of van de gehele organisatie”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule. 

Het franchiseconcept van Big Five for Life™ biedt de coaches de mogelijkheid in de eigen coachings- en trainingspraktijk met de methode van Strelecky te werken. De 7 nieuwe franchisenemers zullen de methode onder andere gebruiken als vitaliteitscoach, business coach, als loopbaancoach en in de zorgsector. Op dit moment zijn er vestigingen in Joure, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Oosterwolde, Wolvega, Voorschoten, Wommels, Groningen, Lisse en Beringen (België). In het najaar zullen nog een aantal nieuwe franchisenemers worden opgeleid.

Bekijk ook