Big Five for Life verwelkomt 3 nieuwe franchisenemers

Op 14 april hebben 3 nieuwe franchisenemers op het hoofdkantoor van Big Five for Life in Joure het certificaat ‘Big Five for Life Coach’ ontvangen. De franchiseformule is nu ook gevestigd in Noord-Brabant en Flevoland.

Elke franchisenemer heeft tijdens de coachopleiding haar niche bepaald. “Dat wil zeggen; het aandachtsgebied en de doelgroep waarin de franchisenemer een grote expertise en ervaring heeft opgebouwd. In combinatie met de wereldwijd beproefde Big Five for Life methode ontstaat zo een groot onderscheidend vermogen in de training- en coaching markt. Met de komst van deze nieuwe franchisenemers is de gewenste landelijke dekking van Big Five for Life in Nederland en in Vlaanderen weer een stap dichterbij gekomen”, legt een woordvoerder van de formule uit.

“De methode Big Five for Life™ is een laagdrempelige methode om mensen, leerlingen, teams en organisaties te laten ontdekken welke vijf hart gedreven doelen zij willen zien, doen en beleven, zodat zij hun leven als succesvol kunnen beschouwen. Succesvol volgens de eigen definitie van succes welteverstaan”, aldus de woordvoerder.

Het franchiseconcept van Big Five for Life™ biedt de coaches de mogelijkheid in de eigen coachings- en trainingspraktijk met de methode van grondlegger John Strelecky te werken. Op dit moment zijn er 14 vestigingen in Nederland en Vlaanderen.

Bekijk ook