BackWERK nu ook in Venlo geopend

Op donderdag 27 februari is backWERK Venlo geopend, de allereerste backWERK winkel in Limburg. Midden in het centrum van Venlo opent ze haar deuren. BackWERK is een snelgroeiend bedrijf en opent steeds meer winkels in Nederland. Met de komst van deze nieuwe winkel in Venlo staat de teller op 32 winkels.
“BackWERK Venlo is onze eerste winkel in de provincie Limburg. Hierdoor wordt de landelijke dekking steeds groter van backWERK. Wij streven er namelijk naar de landelijke dekking zo groot mogelijk te maken, waardoor we steeds meer mensen beter laten lunchen.”, zegt Dick de Vilder, Managing Director van backWERK Nederland. 

Snelheid, gemak en beleving zijn groeiende trends. BackWERK speelt hier op in door zich te focussen op snelheid, prijs, kwaliteit en gastbeleving door middel van de volgende pijlers: open, betrouwbaar, passie, voor en met elkaar en duurzaamheid te hanteren. Door middel van deze pijlers streeft backWERK ernaar om maximale klanttevredenheid te realiseren met, indien gewenst, minimale wachttijden.