Albert Heijn start met thuisbezorging in België

Albert Heijn start met het thuisbezorgen van boodschappen in België. Sinds afgelopen dinsdag kunnen 85.000 huishoudens in tien gemeenten in de regio Antwerpen als eersten hun bestelling plaatsen op ah.be of via de Albert Heijn app die tegelijkertijd wordt gelanceerd in België. Op 5 augustus worden hier de eerste boodschappen thuisbezorgd.

“Inzetten op deze gemeenten is een bewuste keuze. We willen leren van onze eerste klanten. Wat vinden ze fijn? Wat kan er beter? Hoe kunnen we hen nog beter van dienst zijn? Op deze vragen krijgen we snel een antwoord. Als het nodig is, sturen we bij zodat we straks heel Vlaanderen blij kunnen maken met thuisbezorging”, aldus een woordvoerder van Albert Heijn. 

Albert Heijn in België groeit

Inmiddels bestaat het winkelnetwerk in België uit 52 winkels en groeit naar de 100. “We zitten ondertussen stevig op de rit in Vlaanderen en we blijven doorgaan met het openen van sterke, nieuwe winkels. We zijn op weg naar 100 winkels: dat hebben we de afgelopen weken opnieuw laten zien,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “We weten wat de Vlaming wil: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Dat krijg je in al onze winkels: dus ook online. Met die fantastische mix maken wij elke dag het verschil.”

Home Shop Center Eindhoven

Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven neemt de Vlaamse bezorgingen voor haar rekening. Die worden geleverd aan de Belgische hub in Turnhout. Vanuit Turnhout vertrekken bezorgauto’s richting klanten.

Bekijk ook