5 Nieuwe franchisenemers voor Van Bruggen Adviesgroep

Afgelopen maanden hebben 5 nieuwe franchisenemers zich aangesloten bij Van Bruggen Adviesgroep. Deze nieuwe franchisenemers gaan de volgende regio’s bedienen: Alphen aan den Rijn, Enschede, Beuningen/Wijchen, Tilburg en er komt uitbreiding in het rayon Lansingerland. 

Met ingang van 1 januari 2018 is intern al uitbreiding gerealiseerd, met de komst van Michiel Meijer als algemeen directeur. Hiermee sorteert Van Bruggen Adviesgroep voor op een verdere groei van de organisatie. Michiel wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van de huidige formule. Zijn focus zal liggen op een verdere verhoging van klanttevredenheid, optimalisatie en intensivering van klantcontactmomenten en het bereiken van de ultieme balans tussen online en offline onafhankelijk advies. 

Michiel Meijer vertelt: “Wij gaan de komende tijd in gesprek met nog meer kwalitatief goede franchisenemers, waarvan een aantal ons al regelmatig weet te vinden voor een gesprek. Want alleen met de juiste ondernemers is onze droom, de meest klantvriendelijke financiële dienstverlener zijn, te realiseren.”

Bekijk ook