3 IMG-formules tegelijkertijd geopend in Zutphen

3 Franchiseformules van de Internationale Meubel Groep (IMG) hebben deze zomer hun deuren in Zutphen geopend. Profijt Meubel, Pronto Wonen en Superkeukens zijn gezamenlijk onder één dak gevestigd op de woonboulevard in Zutphen. 

“Deze 3 IMG-formules vormen een perfecte aanvulling op het huidige aanbod in Zutphen. Het grote pand van 7.000 m2, is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd”, aldus Job Bulsink, die samen met Mark Joosten de directie vormt van de vestigingen in Zutphen. “De formules versterken elkaar duidelijk en vullen elkaar bovendien aan. De collecties verschillen en hebben daardoor elk hun eigen doelgroep.”

Mark Joosten vertelt: “Speciaal voor Profijt Meubel, Pronto Wonen en Superkeukens is een roltrap gebouwd, wat uniek is op de Zutphense woonboulevard. In de sfeervolle passage, met kleine raampjes tussen de winkels, wordt in de toekomst een horecagelegenheid gecreëerd. Dankzij het grote oppervlak van het pand en de moderne, afwisselende collecties in de winkels, wordt meubels of keukens kopen voor de consument uit Zutphen en omgeving een gezellig dagje uit.”

Rob van Drunen en John Pleijte zijn eindverantwoordelijk voor respectievelijk de woon- en keukenformules binnen IMG: “Wij zijn verheugd over de opening van maar liefst 3 formules. De eigenaar heeft al zeer succesvolle winkels met Profijt Meubel in Doetinchem en een Pronto Wonen, Superkeukens en Keukendepot in Terborg. We werken erg prettig samen en de verwachtingen voor de ontwikkeling van de nieuwe winkels in Zutphen zijn dan ook positief. We feliciteren de directie en medewerkers van harte met de opening en wensen hen veel succes.”
Op de foto: Job Bulsink en Mark Joosten